
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de beurre doux coupé en morceaux
- 200 g de biscuits secs type sablés bretons
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de basilic frais
- 120 g de sucre en poudre
- 30 g de jus de citron vert fraîchement pressé
- 500 g de fromage frais type Philadelphia
- 500 g de fraises fraîches et un peu pour la finition
- 5 g de jus de citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 523.5 kcal / 2184 kJ
- Białko
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 36.9 g
- Węglowodany
- 38 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.8 g
- Sód
- 96.8 mg