Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 200 g de biscuits secs, type sablés bretons
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de basilic frais
- 120 g de sucre en poudre
- 30 g de jus de citron vert fraîchement pressé
- 500 g de fromage frais, type Philadelphia
- 500 g de fraises fraîches, et un peu pour la finition
- 5 g de jus de citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2184 kJ / 523.5 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 36.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 96.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Onigiris au saumon, wasabi et shiso
1 Std.
Crevettes à la vanille
25 Min
Crème au beurre à la meringue suisse
50 min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2 godz. 15 min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2h
Gâteau roulé au café
2 godz. 30 min
Smoothie aux noix de cajou et au cacao
Καμία βαθμολογία
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Carpaccio d’ananas, noix de saint-jacques poêlées, sauce curry-coco et tuile parmesan-curry
30 Min
Cheesecake speculoos et caramel
2 Std. 45 Min
Pâte de pistaches
20 min
Carrot cake et noix de pécan
2h