Pain de seigle facile au levain

Pain de seigle facile au levain

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
6 parts

Składniki

  • 350 g d'eau
  • 500 g de farine de seigle T130
  • 30 g de levain déshydraté en poudre
  • 50 g de mélange de graines (lin, tournesol, courge…)
  • 8 g de sel
  • huile pour le moule et pour huiler

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 523.8 mg
Białko 10.9 g
Kalorie 1450.4 kJ / 346.7 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 10.8 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 66.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...