Pain brioché sans gluten

Pain brioché sans gluten

4.7 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 tranches

Składniki

Pré-fermentation
  • de lait
    180 g
  • de sucre en poudre
    70 g
  • de levure boulangère fraîche
    25 g
  • de farine de sarrasin maison ou certifiée sans gluten
    20 g
  • de beurre mou et un peu pour le moule
    100 g
  • œufs
    3
  • de mélange de farine pour pain sans gluten et un peu pour le plan de travail
    380 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de cosse de psyllium en poudre
    2 c. à soupe
Finitions
  • œuf battu
    1

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 256.1 kcal / 1071.6 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 37.2 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Sód 402.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...