Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes

Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes

4.8 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
1 pièce

Składniki

  • d'eau minérale
    350 g
  • de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
    150 g
  • de levure boulangère fraîche
    1 g
  • de farine T 80, et un peu pour fariner
    350 g
  • de farine de sarrasin
    150 g
  • de sel
    10 g
  • de noisettes
    100 g
  • de canneberges déshydratées
    100 g
  • de graines de kasha (sarrasin grillé)
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2471 kcal / 10483 kJ
Białko 78 g
Tłuszcz 67 g
Węglowodany 517 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...