Pain de seigle

Pain de seigle

3.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
1 pièce

Składniki

La poolish
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • d'eau minérale
    100 g
  • de sucre en poudre
    5 g
  • de farine T 55
    100 g
La pâte
  • de farine de seigle
    400 g
  • de farine T 55, et un peu pour fariner
    100 g
  • d'eau minérale
    275 g
  • de sel
    10 g
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2076 kcal / 8750 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 137 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...