Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
TM6 TM5 TM31

Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette

5.0 (1 ocena)

Składniki

La veille

  • 2 citrons verts (zeste et jus)
  • 6 brins d'estragon frais, équeutés
  • 300 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'agar-agar
  • 400 g d'eau
  • 2 citrons jaunes (le jus seulement)

Le jour même

  • 40 g de sucre en poudre
  • 100 g de noisettes en poudre
  • 1 blanc d'œuf
  • 10 g de liqueur d'amande

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1490.7 kJ / 355 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
59.3 g
Tłuszcz
10.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
2 g
Sód
14.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy