
Urządzenia i Akcesoria
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
6 portions
Składniki
La veille
-
citrons verts (zeste et jus)2
-
d'estragon frais équeutés6 brins
-
de sucre en poudre300 g
-
d'agar-agar1 c. à café
-
d'eau400 g
-
citrons jaunes (le jus seulement)2
Le jour même
-
de sucre en poudre40 g
-
de noisettes en poudre100 g
-
blanc d'œuf1
-
de liqueur d'amande10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
355 kcal /
1490.7 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
59.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
14.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja