Urządzenia i Akcesoria
Petits pains de seigle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 portions
Składniki
-
400 g de farine de blé type 45 ou 55, et un peu pour fariner
-
100 g de farine de seigle
-
20 g de levure boulangère fraîche
-
340 g d'eau
-
1 ½ - 2 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Avec vous. Toujours.
50 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pain au levain biologique
5sa 5 dk
Pain cocotte seigle et épautre
2sa 40 dk
Pain de seigle
5sa
Pain complet
5sa
Pain de seigle
4sa 10 dk
Pain complet vapeur
4sa
Pain moulé aux graines
3sa 50 dk
Pain au levain
17sa
Pain d'épeautre aux graines
6sa 10 dk
Pain complet rapide
1sa 20 dk
Pain aux céréales
3sa 30 dk
Pain de campagne en cocotte
2sa 10 dk