Pain brioché

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 parts

Składniki

  • de lait et un peu pour la finition
    120 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
    5 g de levure boulangère sèche
  • d'huile végétale
    15 g
  • œuf
    1
  • de sucre en poudre
    25 g
  • de farine à pain et un peu pour fariner
    250 g
  • de sel
    1 pincée
  • de fruits à coque variés et entiers
    50 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 162.4 kcal / 679.4 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 22.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 44.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...