Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 40 g de sucre vanillé
- 300 g de noisettes
- 150 g de chocolat au lait à pâtisser, en morceaux
- 15 g de cacao en poudre
- 25 g de lait en poudre
- 10 g d'huile de noisette
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 122 g
- Tłuszcz
- 127 g
Alternatywne przepisy
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1 Std. 15 Min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Sirop apaisant au miel et au safran
1 Std.
Cubes de sucre d'orge
Brak ocen
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Zebra cake
55min
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13h
Orangeade
5 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Gâteau damier
2 Std.