Urządzenia i Akcesoria
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 - 600 g
-
water to cover
-
garlic cloves4
-
fresh chilli of choice, deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil70 g
-
medium raw prawn peeled (tails on optional)500 g
-
spring onions/green onions roughly chopped50 g
-
dried chilli flakes2 - 3 pinch
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ponzu sauce80 g
-
cornflour1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
sea salt2 - 3 pinch
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
white sesame seeds to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1178.5 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
1267.3 kJ /
302.9 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Brak ocen
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Harissa yoghurt dressing
5 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Mushroom risotto
30 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min