Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Białko
- 31.3 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 84 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed chicken cubes
15 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Sautéed chicken strips
15 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Freeform bread with filling
1h 35min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6sa 10 dk
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Poached eggs using blade cover
30 min
Poached eggs with blade cover
30 min