Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • water
    1000 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    2 tsp
  • doongara rice brown rinsed and drained (see Tips)
    200 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
    4
  • garlic cloves cut into thin slices
    2
  • rice wine vinegar
    4 tsp
  • mirin
    2 tsp
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice
    30 g
  • Chinese broccoli stems and leaves separated and coarsely chopped
    300 g
  • snow peas
    100 g
  • sesame oil
    1 tsp
  • spring onions/green onions thinly sliced, to garnish
    2
  • long red chilli deseeded and thinly sliced, to garnish
    1
  • lime cut into cheeks, to serve
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 465 kcal / 1947.5 kJ
Białko 31.3 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 41.5 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 84 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...