Urządzenia i Akcesoria
Chana Masala
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
vegetable oil15 g
-
onions quartered50 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
130 g dried chickpeas, soaked overnight, then boiled for 45 minutes until tendercooked chickpeas (drained weight)300 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garam masala½ tsp
-
lemon juice½ Tbsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
995.1 mg
Białko
33.4 g
Kalorie
2924.7 kJ /
699 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
21.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
107.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Palak Paneer
45 min
Coconut Dhal
20 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Paneer Makhani
1 godz.
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Vegetable Biryani
50 min