Chick Pea Curry
TM6 TM5 TM31

Chick Pea Curry

4.0 (27 ocen)

Składniki

  • 480 g tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    lub 250 g dried chickpeas, soaked overnight then cooked (see tip)
  • 4 garlic cloves
  • 350 g onions, quartered
  • 50 - 60 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
  • 50 g olive oil
  • 1 tsp cumin seeds
  • ½ tsp chilli powder
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 Tbsp amchoor (dried green mango powder)
  • 1 tsp garam masala
  • 800 g tinned chopped tomatoes
    lub tomatoes, chopped
  • 1 tsp fine sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1436 kJ / 343 kcal
Białko
12.5 g
Węglowodany
35.4 g
Tłuszcz
16.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy