Urządzenia i Akcesoria
Chick Pea Curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
250 g dried chickpeas, soaked overnight then cooked (see tip)tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
garlic cloves4
-
onions quartered350 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste50 - 60 g
-
olive oil50 g
-
cumin seeds1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
amchoor (dried green mango powder)1 Tbsp
-
garam masala1 tsp
-
tomatoes, choppedtinned chopped tomatoes800 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.5 g
Kalorie
1436 kJ /
343 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
35.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Dhal
20 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Indian vegetable curry
50 min
Vegetable Biryani
50 min
Chana Masala
45 min
Sweet Potato Curry
30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min