Tarka Dal
TM6 TM5 TM31

Tarka Dal

4.2 (58 ocen)

Składniki

  • 250 g mung dal
  • 700 g water, plus extra for soaking
  • 6 garlic cloves, finely sliced
  • 1 tsp vegetable oil
  • 1 tsp cumin seeds
  • 40 g ghee
  • 70 g onions, quartered
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 1 - 2 fresh green chillies, halved, deseeded, to taste
  • ½ tsp ground turmeric
  • 2 tsp garam masala
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
884 kJ / 211 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
22.7 g
Tłuszcz
8.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy