Vasitos ratatouille con gelatina de tomate

Vasitos ratatouille con gelatina de tomate

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 raciones

Składniki

  • 3 hojas de gelatina
  • 1000 g de tomate maduro pelado y sin semillas
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharada de vinagre balsámico
  • 100 g de cebolla roja en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de tomillo seco
  • 180 g de berenjena en dados de 0.5 cm
  • 100 g de pimiento verde en brunoise
  • 100 g de pimiento rojo en brunoise
  • 200 g de calabacín en dados de 0.5 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 114.5 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 397 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...