Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 1000 g de tomate maduro, pelado y sin semillas
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 180 g de berenjena en dados de 0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en brunoise
- 100 g de pimiento rojo en brunoise
- 200 g de calabacín en dados de 0.5 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 397 kJ / 94 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 114.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min
Galletas saladas de pistacho
30min
Terrina de verano
24h 20min
Canelones de confit de pato
1h
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1h 40min
Bolitas de queso con frutos secos
30min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Bombones de cherry al pesto
1h
Ensalada de lentejas y coliflor asada
1h
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h