Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 1000 g de tomate maduro, pelado y sin semillas
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 180 g de berenjena en dados de 0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en brunoise
- 100 g de pimiento rojo en brunoise
- 200 g de calabacín en dados de 0.5 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 397 kJ / 94 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 114.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Coca mar y tierra
55 Min
Ensalada de arroz con aliño de pesto rojo
40min
Cilindros de pasta filo rellenos de queso y ras el hanut
35 min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Rulos de salmón
1h 35min
Pastel frío de pisto
3h
Choux de trucha ahumada
1 godz. 20 min
Bombones de cherry al pesto
1 Std.
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30min