Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de manzana en trozos
- 150 g de lombarda en trozos de aprox. 5 cm
- 70 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de zumo de limón
- ½ cucharada de mostaza de Dijon
- ½ cucharada de miel
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 lámina de masa de hojaldre
- 1 huevo batido para pintar
- 1 cucharadita de semillas de amapola
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 339.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30min
Crema de lentejas con albóndigas y postre de crema solero
40 min
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2j 15 menit
Pastel de repollo
45 min
Plum cake de batata y calabacín con nueces
50 min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1u. 50min
Pie relleno de pavo y verduras
1h 45 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Coliflor tika masala
30 min
Coliflor con pesto de pistachos
1h