Brandada de judías blancas

Brandada de judías blancas

4.6 40 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 raciones

Składniki

  • 75 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 dientes de ajo
  • 1 ñora sin tallo ni semillas
  • 5 avellanas
  • 2 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • ½ cucharadita de sal
  • 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel y sin espinas)
  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
  • 20 g de vinagre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 8.9 g
Kalorie 884 kJ / 211 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 5.6 g
Węglowodany 11.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...