Terrina de pavo con dátiles y nueces

Terrina de pavo con dátiles y nueces

4.3 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

  • 3 cucharadas de salsa barbacoa
  • 5 lonchas jamón cocido (aprox. 200 g)
  • 500 g de carne picada de pavo
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • ¼ de cucharadita de canela molida
  • 1 cucharadita de salvia seca desmenuzada
  • 2 huevos
  • 30 g de pan rallado
  • 40 g de nueces peladas troceadas
  • 3 - 4 dátiles sin hueso abiertos por la mitad
  • 600 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 512.9 mg
Białko 19.5 g
Kalorie 853.2 kJ / 204.1 kcal
Tłuszcz 10.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...