Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 cucharadas de salsa barbacoa
- 5 lonchas de jamón cocido (aprox. 200 g)
- 500 g de carne picada de pavo
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- ¼ de cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de salvia seca desmenuzada
- 2 huevos
- 30 g de pan rallado
- 40 g de nueces peladas troceadas
- 3 - 4 dátiles sin hueso abiertos por la mitad
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 853.2 kJ / 204.1 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 512.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudin de bonito y piquillos
5 Std. 10 Min
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Pudin de pescado con aguacate
2h
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Pudin de trucha
2 godz. 40 min
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1h 45 min
Minipastel de pescado y marisco
40 min
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12 Std. 45 Min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min
Fiambre de pollo con pistachos
40 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 Std. 20 Min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8 Std. 15 Min