Bœuf carotte en cuisson lente

Bœuf carotte en cuisson lente

3.5 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de viande de bœuf coupée en morceaux (spécial bourguignon)
    700 g
  • de farine
    1 c. à soupe
  • d'eau
    800 g
  • de carottes coupées en grosses rondelles
    400 g
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre blanc moulu
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 325 kcal / 1365.5 kJ
Białko 43.3 g
Tłuszcz 13.3 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 514.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...