Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 700 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (spécial bourguignon)
- 1 c. à soupe de farine
- 800 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en grosses rondelles
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Białko
- 43.3 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 514.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jambalaya de poulet
40min
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Poulet entier et ratatouille
1小时
Salade de chou-fleur, feta et sésame noir
5 dk
Aiguillettes de dinde au blé et sauce crémeuse à l'orange
30min
Filet mignon de porc farci aux pruneaux
1h 20min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Osso-buco et boulgour
1 godz. 5 min
Purée mousseline
40min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h