
Urządzenia i Akcesoria
Bœuf carotte en cuisson lente
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en deux120 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de viande de bœuf coupée en morceaux (spécial bourguignon)700 g
-
de farine1 c. à soupe
-
d'eau800 g
-
de carottes coupées en grosses rondelles400 g
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier1
-
de sel1 c. à café
-
de poivre blanc moulu4 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
325 kcal /
1365.5 kJ
Białko
43.3 g
Tłuszcz
13.3 g
Węglowodany
6.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
514.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja