Sapin de Noël

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
28 pièces

Składniki

  • 200 g de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 90 g d'eau froide
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de fromage à pâte pressée type Morbier
  • 3 tranches de jambon blanc

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 76.6 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 388.5 kJ / 92.8 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...