Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g de pêches, épluchées, dénoyautées, coupées en 2
lub 150 g d'oreillons de pêche au sirop, égouttés - 10 g de jus de citron
- 30 g de sucre
- 100 g de glaçons
-
1200
g de vin mousseux, brut ou demi-sec, type champagne
lub 1200 g de vin pétillant
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 809.5 kJ / 193.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 10.7 mg
Alternatywne przepisy
Risotto aux champignons
30 min
Crème dessert au sirop d'érable
20 min
Galette des rois façon tartiflette
1 godz. 30 min
Chorizo brioché
2 godz. 20 min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Tarte au saint-nectaire
50 min
Virgin Blue Lagoon
35 min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 min
Gratin de prunes et crème à la vanille
20 min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Brownies Kinder Bueno
35 min
Cocktail jamaïcain
10min