Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide

Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide

2.2 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions

Składniki

  • 2100 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre grenaille
  • 2 filets de poulet 120 g env. chacun
  • 200 g de petits pois frais ou surgelés
  • 2 oignons nouveaux coupés en deux
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • 10 g de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 897 mg
Białko 53.5 g
Kalorie 2367 kJ / 562.5 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 25.5 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 52.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...