Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide

Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide

2.2 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions

Składniki

  • d'eau
    2100 g
  • de pommes de terre grenaille
    400 g
  • de poulet 120 g env. chacun
    2 filets
  • de petits pois frais ou surgelés
    200 g
  • oignons nouveaux coupés en deux
    2
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de jus de citron (½ citron)
    30 g
  • de beurre
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 562.5 kcal / 2367 kJ
Białko 53.5 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 52.5 g
Błonnik 25.5 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 897 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...