Goulasch de bœuf cuisson lente

Goulasch de bœuf cuisson lente

3.9 131 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • de petits oignons au vinaigre égouttés
    200 g
  • d'huile végétale
    20 g
  • de viande de bœuf, morceaux à bourguignon détaillée en cubes (2 cm)
    600 g
  • de bière pur malt
    200 g
  • de compote de canneberges
    2 c. à soupe
  • feuille de laurier déshydratée
    1
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • de bouillon de bœuf
    200 g
  • de moutarde
    1 c. à café
  • de céleri-rave détaillé en cubes (1,5 cm)
    200 g
  • de carottes coupées en rondelles (5 mm)
    200 g
  • de fécule de maïs
    20 g
  • d'eau
    30 g
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 274 kcal / 1146 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...