Urządzenia i Akcesoria
Baguette express
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
3 portions
Składniki
-
450 g d'eau et un peu pour la cuisson au four
-
25 g de levure boulangère fraîche
-
600 g de farine de blé type 55 et un peu pour le saladier
-
10 g de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1306.2 mg
Białko
24 g
Kalorie
3159.3 kJ /
755.1 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
156 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Pain de mie
3 godz. 20 min
Beignets au four
2 godz.
Pain au lait (Simplicité)
2 godz. 20 min
Pain express
1 godz. 15 min
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Brioche "super bonne"
3 godz.
Pain Cocotte
3 godz.
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 godz. 25 min