Pains au lait fourrés (Découverte)

Pains au lait fourrés (Découverte)

4.0 523 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pièces

Składniki

  • de lait
    150 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de farine de blé
    250 g
  • de sel
    1 pincée
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de beurre doux
    20 g
  • d'huile neutre
    20 g
  • de chocolat
    6 morceaux
  • de confiture
    6 c. à soupe
  • œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 177 kcal / 756 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 29.5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...