Pains au lait fourrés (Découverte)

Pains au lait fourrés (Découverte)

3.9 553 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pièces

Składniki

  • 150 g de lait
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 20 g de sucre en poudre
  • 250 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 20 g de beurre doux
  • 20 g d'huile neutre
  • 6 morceaux de chocolat
  • 6 c. à soupe de confiture
  • 1 œuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 3.5 g
Kalorie 756 kJ / 177 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...