Urządzenia i Akcesoria
Pain express
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
d'eau260 g
-
de levure boulangère fraîche émiettée25 g
-
de sucre en poudre (opcjonalnie)15 g
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail500 g
-
d'huile d'olive (opcjonalnie)15 g
-
de sel1 c. à café bombée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
327 kcal /
1398 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Pains et Viennoiseries
7 Przepisów
Francja
Francja

Best of avec le Sensor
27 Przepisów
Francja
Francja

Collection dégustation
14 Przepisów
Francja
Francja

Grands classiques avec le Sensor
23 Przepisy
Francja
Francja

J'ai toujours une place à table pour mes proches
36 Przepisów
Francja
Francja

Les pains avec le Sensor
59 Przepisów
Francja
Francja