Urządzenia i Akcesoria
Pain Cocotte
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
300 g d'eau
-
25 g de levure boulangère fraîche, type 5510 g de levure boulangère sèche
-
510 g de farine de blé et un peu pour fariner
-
10 g de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.3 g
Kalorie
1257 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Pain de campagne
4 godz.
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain de mie
3 godz. 20 min
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Pain au yaourt
1 godz. 50 min
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 godz.
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Pain aux graines
5 godz.