Pain Cocotte

Pain Cocotte

4.7 445 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
    25 g de levure boulangère fraîche, type 55
  • 510 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 10 g de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10.3 g
Kalorie 1257 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 58.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...