![Pain Cocotte Pain Cocotte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C666B311-AD47-46C2-920D-E964DE5AA076/Derivates/5C491AEA-1376-40F2-B3F0-F641FEF82268.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau
-
10
g de levure boulangère sèche
lub 25 g de levure boulangère fraîche, type 55 - 510 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1257 kJ / 295 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 58.8 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
Alternatywne przepisy
Pain de campagne
4h
Pain surprise
24 godz.
Pain de mie
3 godz. 20 min
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain cocotte
2hod. 20min
Pain au yaourt
1 godz. 50 min
Petits pains suédois
16h
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain ciabatta
3h 45min
Brioche de Jeanne
4hod. 15min