Sopa de ajo con pescado

Sopa de ajo con pescado

4.3 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 250 g de gambas arroceras crudas
  • 250 g de morralla
    250 g de espinas y cabeza de pescado
  • 100 g de vino blanco
  • 1500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de aceite de oliva
  • 6 - 8 dientes de ajo cortados en láminas
  • 100 g de pan candeal del día anterior (cortado en rebanadas finas)
  • 1 cucharada de pimentón dulce

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 7.1 g
Kalorie 946 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 17.36 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 10.43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...