Conejo con ciruelas

Conejo con ciruelas

4.7 87 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 conejo entero (1000-1200 g) cortado en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 100 g de dados de beicon
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 150 g de vino blanco
  • 60 g de mostaza de Dijon
  • 150 g de ciruelas pasas sin hueso
  • 150 g de champiñones frescos laminados
    20 - 30 g de boletus deshidratados
  • 200 g de agua

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 494 kcal / 2064 kJ
Białko 35.24 g
Tłuszcz 30.02 g
Węglowodany 20.24 g
Błonnik 7.82 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...