Congrio con guisantes y mejillones

Congrio con guisantes y mejillones

3.6 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • 6 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 2 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 10 g de harina
  • 100 g de vino blanco
  • 250 g de agua
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • 200 g de guisantes (frescos o congelados)
  • 12 mejillones frescos limpios
  • 4 rodajas de congrio gruesas (preferiblemente de la parte abierta, aprox. 800 g)
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 42.48 g
Kalorie 1407 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 15.07 g
Błonnik 2.49 g
Węglowodany 7.77 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...