Dorada con salsa Bercy

Dorada con salsa Bercy

4.4 65 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • chalotas (60 g)
    3 - 6
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    20 g
  • de vino blanco
    300 g
  • de fumet de pescado
    150 g
    150 g de agua, con ½ pastilla de caldo de pescado
  • de zumo de lima
    30 g
  • dorada sin cabeza, sin vísceras y sin escamas (1 kg, limpia 750 g)
    1
  • de sal gorda
    2 pellizcos
  • de pimienta negra recién molida
    2 pellizcos
Salsa Bercy
  • de mantequilla
    120 g
  • de harina
    10 g
  • de sal gorda
    1 cucharadita
  • de pimienta negra recién molida
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 274 kcal / 1147 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 17.7 g
Węglowodany 6.2 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...