Pote gallego de repollo

Pote gallego de repollo

4.6 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 raciones

Składniki

  • 30 g de unto
  • 150 g de hueso de caña
  • 200 g de tocino fresco entreverado
  • 250 g de pecho de ternera
    250 g de costilla de ternera en trozos
  • 150 g de morcillo de ternera
  • 200 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
  • 1800 g de agua
  • 500 g de repollo liso blanco limpio, en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 8 patatas de guarnición enteras, peladas
  • 250 g de patata chascada
  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) bien aclaradas y escurridas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 636 kcal / 2662 kJ
Białko 22.9 g
Tłuszcz 44.9 g
Węglowodany 34.8 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Sód 700.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...