Pote gallego de repollo

Pote gallego de repollo

4.6 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 raciones

Składniki

  • de unto
    30 g
  • de hueso de caña
    150 g
  • de tocino fresco entreverado
    200 g
  • de pecho de ternera
    250 g
    250 g de costilla de ternera en trozos
  • de morcillo de ternera
    150 g
  • de lacón (previamente desalado durante 24 h)
    200 g
  • de agua
    1800 g
  • de repollo liso blanco limpio, en trozos
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • patatas de guarnición enteras, peladas
    8
  • de patata chascada
    250 g
  • de judías blancas cocidas (en conserva) bien aclaradas y escurridas
    400 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 636 kcal / 2662 kJ
Białko 22.9 g
Tłuszcz 44.9 g
Węglowodany 34.8 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Sód 700.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...