Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water42 oz
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
long-grain white rice (12-16 minutes cooking time)9 oz
-
large eggs2
-
carrots diced4 oz
-
zucchini diced10 oz
-
frozen peas3 ½ oz
-
tuna, canned in oil (weight includes oil), drained and flaked6 oz
-
black or green olives pitted, whole or chopped3 ½ oz
-
pickles (gherkins), cut into slices½ - 1 oz
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
1 - 2 tsp lemon juicevinegar (opcjonalnie)1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes halved or quartered7
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
971.9 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
1788.9 kJ /
427.6 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Boiled Eggs
20 min
Vegetable Soup
35 min
Apple Cake
1 godz.
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min