
Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
312 kcal /
1305 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
1237 mg