Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
28 oz vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1237 mg
Białko
8 g
Kalorie
1305 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Borscht
25 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min