Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 18 oz mixed vegetables and fruit (e.g. 2 oz celeriac, 3.5 oz beetroot, 9 oz carrots, 3.5 oz apple), cut into pieces as needed
- 1 oz oil
-
1
oz vinegar
lub 1 oz lemon juice -
1
tsp salt
lub 1 tsp herb salt - 2 pinches ground black pepper
-
½
tsp sugar
lub ½ tsp honey
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 723 kJ / 172.8 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 609.6 mg
Alternatywne przepisy
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Apple Sauce
20 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 dk
Cauliflower Gratin
55 dk
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1sa
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 dk
Ratatouille
40 dk
Stuffed Vegetables
1sa 20 dk
Cod with Citrus Butter
50 Min
Vegetable Soup
35 dk
Apple Tart
1sa
Broccoli Red Lentil Soup
30 dk