Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
500 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 800 g gruszkę obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
258 kJ /
61 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 min
Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min