
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka ziemniaczana na ciepło (z grilla)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 porcji
Składniki
-
ziemniaków, młodych nieobranych, dokładnie umytych, pokrojonych na ok. 3 cm kawałki1000 g
-
kolendry, świeżej tylko liście10 g
-
czerwona papryka (ok. 150 g), bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki1
-
żółta papryka (ok. 150 g), bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki1
-
cebula przekrojona na pół1
-
ząbki czosnku3
-
oliwy z oliwek60 g
-
soku z limonki, świeżo wyciśniętego10 g
-
mieszanki przypraw do tacos i fajitas (patrz wskazówka)20 - 30 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
313.2 kcal /
1310.6 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
376.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® NA BIWAKU II
12 Przepisów
Polska
Polska