
Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane korniszonami
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
12 sztuk
Składniki
-
400 g wody
-
6 jajek
-
30 g ogórków konserwowych osuszonych, pokrojonych na kawałki
-
30 g majonezu
-
50 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprz, mielony
-
1 łyżeczka musztardy
-
½ pęczka szczypiorku, świeżego drobno posiekanego, plus dodatkowa ilość do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
69 kcal /
291 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
0.7 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Wielkanoc VIII
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sałatka ze spiralizowanych buraków i rzodkiewki z cytrusami (TM5)
20 min
Sałatka śledziowa z jabłkiem
15 min
Biała kiełbasa w sosie chrzanowym
1 godz.
Pieczony kurczak z warzywami
1 godz. 45 min
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM5)
25 min
Wegańska sałatka Cezar
40 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM6)
25 min
Mini pizze na spodzie ze spiralizowanych warzyw (TM6)
45 min
Jajka faszerowane à la caprese
35 min
Mini kotlety po kijowsku (de volaille)
45 min
Warstwowa sałatka z szynką i jajkami
35 min
Zapiekanka z tortellini
30 min