
Urządzenia i Akcesoria
Burgery z szarpaną wieprzowiną (z osłoną noża miksującego)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 porcji
Składniki
-
2 ząbki czosnku
-
800 g mięsa z łopatki wieprzowej, bez kości bez białych błonek, pokrojonego na 5-6 cm kawałki
-
110 g cebuli pokrojonej w ósemki
-
1 gałązka rozmarynu, świeżego
-
225 g wody
-
170 g cydru
-
1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
½ łyżeczki soli plus dodatkowa ilość do smaku
-
510 g sosu barbecue plus dodatkowa ilość do podania
-
pieprz czarny, mielony do smaku
-
liście sałaty do podania
-
6 bułek do burgerów
-
czerwona cebula pokrojona w plastry, do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
432 kcal /
1807 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
847 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Przepisów
Polska
Polska