Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 1000 - 1200 g de aleta de ternera en una pieza
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de romero seco
- 50 g de whisky
- 150 g de salsa barbacoa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 921 kJ / 220 kcal
- Białko
- 29.7 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 9.99 g
- Błonnik
- 0.15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 min
Lomo de cerdo con piña
1 Std. 15 Min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Redondo de ternera asado con verduras
1 godz. 35 min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1 Std. 15 Min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1h
Pollo asado con tapenade y pure de patata con cebollas caramelizadas
2 godz. 15 min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Costillas con miel y mostaza en papillote
1h
Carne guisada con fantasmas de patata
1h 30min