Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de queso parmesano en trozos
- 100 g mozzarella rallada
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 40 g de aceite de oliva
Relleno
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 750 g de salchichas blancas frescas (peladas y en trozos)
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 - 3 pellizcos de orégano seco
- 150 g de mozzarella rallada
-
8
lonchas de pepperoni
lub 8 lonchas de chorizo de Pamplona
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 1546.1 mg
Alternatywne przepisy
Pizza en sartén con chorizo
30 min
Taquitos fritos
1h 40min
Torre de tacos
45 min
Ñoquis fritos con salsa de cheddar
1 godz. 30 min
Salisbury steak
50 min
Pizza diavola
2h 15min
Sándwich cubano
1h
Buffalo chicken mozzarella
3h 30min
Doner kebab de pollo con pita integral
2h 40min
Rosca de perritos con chile
1 godz. 45 min
Pizza con borde relleno de queso
1h
Pizza cuatro quesos
1 godz. 30 min