Urządzenia i Akcesoria
Dip de nata y gorgonzola
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
200 g de nata (mínimo 30% de grasa) muy fría
-
200 g de queso gorgonzola en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Białko
6.75 g
Kalorie
939 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomate confitado con queso provolone
50min
Palmeras con tapenade
30min
Costrada griega
50min
Granizado de Bloody Mary
5min
Paté de champiñones y nueces
5min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15min
Flan de queso azul para dos
30min
Paté de cabrales a la sidra
4u. 45min
Dip de aguacate y gambas
5min
Dip de tomates secos
5min
Paté de dátiles y queso
5min
Cremoso de ibérico
5min