Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze papai
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
1 papaja mała (ok. 300 g, patrz wskazówka)
-
500 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
212 kJ /
51 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Dorady i ziemniaki gotowane na parze
35 min
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25 min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min