Wersje kompatybilne
Gotowanie na parze 2 bananów z czekoladowym nadzieniem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 banany, dojrzałe
- 2 - 4 kostki czekolady
- 500 g wody
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 631.7 kJ / 151 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 12.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25 Min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 Min
Gotowanie na parze 6 bananów z czekoladowym nadzieniem
20min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze 4 bananów z czekoladowym nadzieniem
20min
Mrożony deser z krojonymi truskawkami (TM6)
6 godz. 10 min
Gorąca czekolada z kawą zbożową
10 Min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 Min
Francuski deser z truskawkami (millasson)
1h 15min