
Urządzenia i Akcesoria
Tortille z warzywami (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 sztuki
Składniki
-
100 g kapusty pekińskiej bez twardych części, pokrojonej na kawałki
-
½ marchewki z odkrojonymi końcówkami
-
½ czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
¼ czerwonej cebuli
-
½ ogórka gruntowego
-
3 tortille pszenne, pełnoziarniste
-
3 łyżeczki pesto z bazylii (patrz wskazówka)
-
3 - 6 plastrów sera żółtego przekrojonych na pół
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
304.6 kcal /
1274.4 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
35.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
661.6 mg