Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 800 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
82 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Chłodnik z buraków i rzodkiewek
1 godz.
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (500-800 g)
20 min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 min
Pieczone marchewki z miętą i tymiankiem (z osłoną noża miksującego 2.0)
30 min
Delikatne rumienienie marchewki
15 min
Cytrynowa brukselka
20 min