Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)

Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g

Składniki

  • wody
    500 g
  • rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
    500 - 800 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 20 kcal / 82 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...