Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 800 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
82 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée z warzyw korzeniowych
45 min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze papai
15 min
Gotowanie na parze ananasa (200-450 g)
15 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 min
Sok z marchewki (od 6. miesiąca życia)
10 min
Warzywa gotowane na parze
35 min
Placki ziemniaczane (rösti) z musem jabłkowym
40 min