Urządzenia i Akcesoria
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 słoik
Składniki
-
300 g polędwicy wieprzowej pokrojonej na 3 cm kawałki
-
10 g oleju
-
40 g sosu sojowego
-
40 g cukru
-
20 g wina ryżowego
-
150 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Fajitas z kurczakiem i pieczarkami (TM6, TM7)
1 godz.
Czarna focaccia
2 godz. 40 min
Mieszanka curry
25 min
Kofty z jagnięciny i chutney z mango
3 godz. 10 min
Indyjskie racuszki cebulowe (bhaji) z dipem kolendrowym (TM6, TM7)
35 min
Koreański sos BBQ
25 min
Indyjski kurczak w jogurcie
1 godz.
Kurczak tikka masala z cytrynowym ryżem
4 godz. 30 min
Korma z wołowiny
3 godz. 10 min
Maślany kurczak ze śmietaną (butter chicken)
45 min
Maślany kurczak (Butter chicken)
1 godz.
Szarpana wieprzowina
4 godz. 15 min