Urządzenia i Akcesoria
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 słoik
Składniki
-
300 g polędwicy wieprzowej pokrojonej na 3 cm kawałki
-
10 g oleju
-
40 g sosu sojowego
-
40 g cukru
-
20 g wina ryżowego
-
150 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Nachos w tajskim stylu
1 godz.
Tacos z szarpanym kurczakiem al pastor
45 min
Zupa Pho
1 godz. 20 min
Bułeczki bao z duszonym boczkiem i sałatką z czerwonej kapusty i orzeszków (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Szarpana wieprzowina z tortillami Tex-Mex
1 godz. 20 min
Japońska zupa ramen
1 godz. 50 min
Gulasz wołowy w ciemnym piwie
1 godz. 40 min
Bułeczki bao z wieprzowiną w sosie BBQ
2 godz. 10 min
Pikantny koreański bowl z wołowiną
1 godz.
Fajitas z szarpaną wołowiną (z osłoną noża miksującego)
3 godz.
Tantanmen Ramen
45 min
Szarpana wieprzowina
4 godz. 15 min