Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g wody
- 500 g liści szpinaku, świeżych
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 93 kJ / 22 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 69 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 Min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 Min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 λεπτ.
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 λεπτ.
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min