Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
300 g wody
-
500 g liści szpinaku, świeżych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
69 mg
Białko
3 g
Kalorie
93 kJ /
22 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min