Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 500 - 800 g pora, pokrojonego w 2 cm plastry
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 119 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
20 Min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 Min
Gotowanie na parze moreli (300-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze brzoskwiń (500-800 g)
20 Min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 Min
Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
25 Min
Rumienienie bakłażana
30min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min