
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porcji
Składniki
-
kaszy orkiszowej pęczak500 g
-
wody1075 g
-
soli1 - 1 ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
248.6 kcal /
1040.7 kJ
Białko
12.1 g
Tłuszcz
1.1 g
Węglowodany
43.1 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
5.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy jaglanej
20 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 350 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min