Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porcji
Składniki
-
500 g kaszy orkiszowej pęczak
-
1075 g wody
-
1 - 1 ½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
5.7 mg
Białko
12.1 g
Kalorie
1040.7 kJ /
248.6 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35min
Gotowanie kaszy bulgur
25min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20min
Gotowanie kaszy gryczanej
25min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 300 g kaszy jaglanej
45min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 400 g kaszy jaglanej
45min